Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Κατάλογος εταιριών για τηλεφωνικά ραντεβού

Προς ΕΟΠΥΥ,
Όπως πιθανά καταλαβαίνετε είναι από δύσκολο έως αδύνατο να σημειώνουν οι καταναλωτές το κόστος κλήσης από κάθε εταιρία που αναγράφουν στα ψιλά γράμματα των διαφημίσεών τους για να επιλέγουν στη συνέχεια . Η επιλογή γίνεται τελικά μέσω μνημονικών κανόνων που προσπαθούν να "επιβάλλουν" οι εταιρίες κι όχι με βάση το κόστος, όπως αρχικά αναφέρονταν από την υπηρεσία σας (ανταγωνισμός στις τιμές, κλπ)
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα για το που μπορούμε να βρούμε στον ιστότοπό σας (ή αλλού) μια πλήρη λίστα των
εταιριών που έχουν συμβληθεί με την υπηρεσία σας προκειμένου να παρέχουν υπηρεσίες τηλεφωνικών ραντεβού, καθώς και το κόστος ανά τηλεφώνημα που χρεώνει η κάθε εταιρία, προκειμένου να δίνεται η δυνατότητα σύγκρισης στον καταναλωτή, όταν τα δει δίπλα-δίπλα, πριν επιλέξει. 
Εάν δεν υπάρχει τέτοια λίστα καλό θα ήταν να δημιουργηθεί και να προβληθεί προκειμένου να εντείνει τον ανταγωνισμό κι αν είναι δυνατό να πέσουν και οι τιμές...
Πιθανά δεν έχει γίνει κατανοητό ότι το κόστος για το ραντεβού είναι Π Α Ν Α Κ Ρ Ι Β Ο & ισοδυναμεί περίπου με το ποτήρι γάλακτος που πίνει ένα παιδί επί τέσσερις μέρες για πρωινό!! κι αυτό λείπει ήδη σε αρκετά παιδιά.

 Αναμένουμε την ανταπόκρισή σας.
--


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου